Om oss

Byggnadsvård

Under 2020 anslöt en ny medarbetare i företaget. Med sina drygt 20års erfarenhet från byggbranchen varav senaste tio åren inom byggnadsvård och specialistarbeten kom vi att ändra inriktning i företaget. Även om bokföring och diverse småarbeten kommer att fortgå inom företagets väggar kommer delar av personalen enkom arbeta med byggnadsarbeten och då med inriktning mot äldre byggnader och de arbeten som ofta klassas som byggnadsvård.

Historiken

Företaget grundades 2006 med bokföring och ”alltjänst” som huvudsyssla. Klienter bestod till stor del av mindre, lokala företag som behövde hjälp med räkenskaperna. Då grundaren arbetat de sista 20åren innan företagsstarten åt Statens Jordbruksverk blev deras veterinärstationer en frekvent och viktig kund. Åt de veterinärstationer som anlitade oss levererades mycket konsultarbete inom datorer och nätverk men även praktiska arbeten såsom målning, ombyggnation och montering av inredning.

Hushållsnäratjänster

Under åren har företaget blivit anlitade till mycket hushållsnäratjänster såsom gräsklippning, flytthjälp och trädfällning. Vi utför det mesta för att kunden skall slippa anlita ett fler olika företag då kunskapen finns inom samma företag.

Bemanning

Senare år har vi kunnat erbjuda personal som haft möjlighet till projektarbeten men saknat eget företag eller möjlighet till anställning hos uppdragsgivaren. Under dessa år har vi fått bistå många spännande projekt inte minst inom byggnadsvårdande arbeten.

Kunder och potentiella kunder

Vi har under denna korta tid som förflutit sedan företaget satt kurs mot ny inriktning fått och utfört flera spännande projekt. I skrivandet stund har vi två pastorat inom Svenska Kyrkan som kund. Vi tror oss komma se flera pastorat och myndigheter som kunder framöver. Även de privatperson eller företag med äldre fastighet i behov av specialistvård hoppas vi se som uppdragsgivare.

%d bloggare gillar detta: